Duguláselhárítás Soroksáron

Duguláselhárítás Budapest XXIII. kerületében

Soroksár a Duna bal partján a pesti oldal legdélibb közigazgatási területe.
Északon Pesterzsébet, keleten Pestszentlőrinc és Pestszentimre határolja. Szomszédos települések még: Gyál, Alsónémedi, Dunaharaszti. Csepel-szigettől a Ráckevei-Dunaág választja el.
A kerület legismertebb városrészei: Soroksár-újtelep, Millenniumtelep, Apostol-hegy, Bólyai –lakótelep, Duna-hegy, Juhász-hegy, Molnársziget, Ócsaihegy, Orbánhegy, Peres-hegy, Péterimajor, Vargatelep, Wesselényitelep, Zsellér-dűlő, Szentlőrinci úti lakótelep.

Gyakran hívnak bennünket Soroksárra, ha valamelyik háztartásban, intézményben, vagy cégnél duguláselhárításra van szükség. Az itt élők, vagy dolgozók bizalmát azzal érdemeltük ki, hogy munkánkért minden esetben garanciát vállalunk, a megbeszélt időben pontosan megjelenünk.
Sok éves szakmai tapasztalatunk, és a duguláselhárításhoz szükséges korszerű eszközparkunk teszi lehetővé, hogy a dugulás okát gyorsan megtaláljuk, megszüntessük. Munkavégzésünk gyorsasága abban is rejlik például, hogy minden szerelvényhez tartunk tömítéseket, azokért nem kell „elszaladni” a legközelebbi szakboltba. Vizsgálódásaink során sokszor találkozunk rendszerhibával is. Csapatunk szakemberei között vannak többek között vízvezeték szerelők is, akik – igény esetén – a hibát orvosolni tudják.
Minden esetben elmondjuk, hogy a hiba kijavítására milyen megoldást javaslunk, munkánk milyen „felfordulással” jár. A félreértések elkerülése érdekében tisztázzuk a munkadíjat, amelynek jóváhagyása után kezdünk el dolgozni.
Mi garantáljuk a tiszta és kulturált munkavégzést. Odafigyelünk, hogy a berendezésben ne essék kár. Minden esetben szagtalanítunk, fertőtlenítünk abban a helyiségben, ahol a duguláselhárítás megtörtént.
Mindent megteszünk annak érdekében, hogy minél hosszabb ideig ne kelljen hasonló kellemetlenségekkel szembesülnie, tehát nyugodt szívvel bízhatja ránk a duguláselhárítással kapcsolatos „piszkos” munkát!

Minden budapesti kerület elérhetősége itt:

Duguláselhárítás Budapest