Folyékony lefolyótisztítók

Duguláselhárítás: Folyékony lefolyótisztítók

A vegyszeres megoldás

A vegyszeres megoldás, a folyékony lefolyótisztító elsősorban kényelmes és hathatós is lehet, de alkalmazása komoly körültekintést igényel. Általában olyan könnyen és gondtalanul vesszük le az áruházak vagy szaküzletek polcáról, mintha csak egy zacskó sóról lenne szó. A környezettudatos gondolkodásnak még sok tere van nálunk…

A folyékony lefolyótisztítók sora szinte végeláthatatlan, gyártók tucatjával, termékek százaival találkozunk. A szilárd halmazállapotú lefolyótisztítókhoz hasonlóan itt is rendszerint lúgos kémhatású szerekkel van dolgunk, amelyek bőrrel érintkezve. illetve szembe kerülve maró hatásúak.

Amennyiben folyékony lefolyótisztítónk hatóanyaga nátriumhidroxid, bánjunk vele nagyon óvatosan, hiszen vízzel és oxigénnel elegyedve egészségre káros, mérgező gáz keletkezhet! Ebből máris következik, hogy a duguláselhárítás valamennyi szerét és eszközét, így a folyékony lelfoyótisztítókat is GYERMEKEKTŐL TÁVOL kell tartani. Tegye a szívére a kezét: Felhúzza a gumikesztyűt lefolyótisztítás előtt? Nem tudunk konkrét terméket ajánlani, mert lényegében mindegy, melyiket használja. Az árban komoly eltérések vannak, érdemes erre figyelni. A folyékony lefolyótisztítók dugulások megelőzésére és kisebb dugulások megszüntetésére alkalmasak.

Hacsak tehetik, használják a környezetkímélő, enzimalapú lefolyótisztítókat!

Amikor a folyékony lefolyótisztító sem segít, hívjon duguláselhárító szakembert: 06 20 375 05 35, aki készségesen segít.