Vízszivattyúzás

Mikor kell a vízszivattyúzás?

Vízszivattyú szennyvízelszíváshoz
Vízszivattyú

A túl sok esőzés ahogy nem tesz jót a természetnek sem, úgy igen nagy károkat tud okozni otthonunkban is, ha elárasztja a pincét, a garázst vagy éppen az épület alagsorát.
Az utóbbi időben mindannyian tapasztaljuk, hogy egyre szélsőségesebb az időjárás. Évről évre egyre nagyobb problémát okoz az árvíz, a belvíz és nemcsak tavaszi áradáskor. A nyári felhőszakadások, zivatarok is egyre hevesebbek, nő az extrém csapadékos napok száma.
Befolyásolni nemigen tudjuk a hirtelen nagy mennyiségben leeső esővizet, felkészültek úgy lehetünk, ha tudjuk, hogy kit hívjunk ilyen esetben. Olyan tapasztalt szakembert, aki megfelelő felszereléssel is rendelkezik a víz eltávolításához: mint a nagy teljesítményű benzinmotoros szivattyú. Nem véletlenül dolgozunk mi is HONDA benzinmotoros szivattyúkkal, mert a sok év alatt jól beváltak, és megbízható munkát tudunk vele végezni.
Kiemelkedően fontos számunkra hogy korrekt, körültekintő munkát végezzünk, hogy amerre megfordulunk megelégedettséggel legyenek irányunkba és bizalommal hívjanak vagy éppen ajánljanak bennünket! Úgy járunk el minden esetben, ahogy szeretnénk, hogy velünk szemben is eljárjanak! Ez munkánk záloga!
Részletezhetnénk, hogy mire kell ügyelni, figyelni amikor vízszivattyúzás történik, hogy teljes biztonságban, egészségét tekintve védelemben legyen az aki a helységben tartózkodik. De ez nem az Ön dolga, erre itt vagyunk mi!

A szennyvíz kiszivattyúzását követően

Amikor megérkezünk Önhöz felmérve a helyzetet elmondjuk mit fogunk tenni, mire kell vigyázni, biztosítva Önt, hogy jó kezekben van otthona, pincéje, értékei. Felhívjuk figyelmét arra, hogy milyen utó-munkákat kell végezni, hogy biztonsággal vehesse igénybe újra a vízzel elárasztott épületrészt. Többek között nagyon ügyelni kell a fertőtlenítésre minden ilyen esetben, különösen akkor, ha szennyvíz öntötte el a helységet. Sajnos ez is előfordulhat, ha a szennyvízelvezetésben fennakadást okoz a nagy mennyiségű csapadék.
Hívjon minél hamarabb szakembert, ha elöntötte az épületet az esővíz vagy a szennyvíz, hogy minél kisebb legyen az okozott kár, és minél szakszerűbb módon legyen ez a kellemetlen probléma kezelve.
Hívjon bennünket bizalommal, tapasztalatunkkal azért vagyunk, hogy segítsünk Önnek!

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük