WOMA, a magasnyomású csatornamosó

Amikor nagynyomású csatornamosóra van szükség

Ide kell a WOMA
Duguláselhárítás: ide WOMA kell

A dugulás és az adott csatorna jellegétől, elhelyezkedésétől függ, hogy a duguláselhárítás kivitelezhető-e gépi duguláselhárító spirállal, avagy sem. A telefonos egyeztetés, a csatorna amolyan kórfelvétele alatt szinte 100%-os választ adunk arra, milyen megoldással szolgálhatunk, hogy a szennyvízvezeték újra átjárható legyen.

A szennyvízelvezető rendszerekre nem kis feladat hárul

A szennyvízelvezető rendszerek óriási terhelésnek vannak kitéve, főleg ha egyesített, úgynevezett „úsztató” csatornarendszerről beszélünk. Az úsztató szennyvízvezetéknek ugyanis alaposan fel van adva a lecke: a kommunális, ipari és mezőgazdasági szmötyin kívül a csapadékvízzel is számolnia kell.
Bár ezek a vezetékek a szimpla elválasztó szisztémára épülő csatornákkal szemben nagyobb átmérővel rendelkeznek, és a csapadékvíznek köszönhetően a hígabb tartalom nehezebben akad el, kevesebbe fáj a fenntartásuk – viszont összességében nagyobb feldolgozandó szennyvízmennyiséggel kell számolnia a szennyvíztisztító telepeknek.

A nagynyomású cső- és csatornatisztító berendezések az ilyen, nagy volumenű csatornák dugulását hivatottak megszüntetni. Nem csak hatékonyan távolítják el az eltömődéseket, hanem megelőzésként is ideálisak a csövek tisztaságának és optimális működésének megőrzésében. A nagynyomású csőtisztító speciális fúvókáin keresztül vizet présel ki magából. A fej elején elhelyezkedő fúvókákból szinte kilövődik a vízsugár, szétbontja a vezetéket eltömő anyagokat, és a csőben maga mögé tolja azt. A hátrafelé néző fúvókák a maradék anyagokat lekaparják a cső oldalairól, és olyan áramlást hoznak létre, amely a dugót kifelé kényszeríti. Nem áll ellen sem törmelék, sem benőtt gyökerek, zsírdugók, elakadt úszó tárgyak…

A magasnyomású csatornamosás ára

A nagynyomású csatornatisztítás ára függ attól, mekkora kiterjedésű és milyen jellegű a dugulás, hol helyezkedik el a blokk, szükség van talajfeltárásra, bontásra, vagy sem, illetve kell-e pótolni, kiépíteni, cserélni új csőszakaszt.

Ajánlott mielőbb duguláselhárító szakember segítségét kérni, még azelőtt, mielőtt vészhelyzet alakul ki.

Csapatunk mögött számtalan sikeres magasnyomású technikával-géppel végzett csatornatisztítás áll. Gépparkunk illusztris tagjai a rohamkocsik, melyek gyomrában mindig bevetésre készen áll a magasnyomású csatornamosó gépekhez szükséges „infrastruktúra”.

További ismeretek a szennyvízcsatornákról és a WOMA-ról:

WOMA, a legyőzhetetlen – előtte nincs akadály!

A WOMA a duguláselhárítás Chuck Norrisa

Kamerás csatornavizsgálat

Duguláselhárítás: eszközök 2 – WOMA

Szakmákon túli tudás: duguláselhárítás

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük