Duguláselhárítás árak

Jellemző árak a duguláselhárításban

A feltüntetett árak nem tartalmazzák az ÁFA összegét. A honlapon megjelölt díjtételek sem a helyszínen, sem pedig a munkavégzés után nem változhatnak, így Önt nem érhetik plusz, váratlan kiadások.
A duguláselhárítással kapcsolatos szerelések (például WC fel-le szerelése) szintén költségmentesen történik, akárcsak a kiszállás (Budapest területén), illetve a munkavégzés utáni helyszíni takarítás.
A csatornatisztítás utáni szakszerű helyreállításhoz szükséges csavarok, tömítések, kiegészítő szerelvények szintén benne foglaltatnak a duguláselhárítás költségeiben, hogy minél magasabb szolgáltatási színvonallal képviseltessem magam a duguláselhárító vállalkozók népes táborában. * (1000 Ft összegéig, mely az esetek 99 százalékában elegendőnek bizonyul.)
Különleges szerelvények esetén beszerzési áron biztosítom a felhasznált anyagokat. Például Grohe, Geberit, Villeroy and boch stb.

Az itt nem szereplő tevékenységekre, mint például a csatornatisztítás, a kamerás dugulás-feltérképezés csak a helyszínen tudunk árat kalkulálni.

  • Mosdó duguláselhárítása 9.000 – 11.000 Ft.

  • Mosogató 10.000 – 13.000 Ft.

  • Kád, zuhanyzó, padlóösszefolyó 9.000 – 13.000 Ft.

  • WC dugulás elhárítása 11.000 – 16.000 Ft.

  • Főlefolyó dugulásának elhárítása 12.000 – 18.000 Ft.

  • Csatornakamerázás 9.900 –20.000 Ft csőátmérőtől függően, méterdíj nélkül

A csatorna kamerázásról bővebben: > csatorna kamerázás

Duguláselhárítás árak | A légkondícionáló
Légkondícionáló duguláselhárítása: 5.500 Ft-tól

Duguláselhárítás árak | Kád
Duguláselhárítás árak, kád: 9 – 13.000 Ft

Duguláselhárítás árak | WC
WC duguláselhárítás ár: 10-15.000 Ft

Duguláselhárítás árak | Fürdőszobai vezetékek tisztítása
32-40 mm vezeték tisztítása: 9 – 11.000 Ft.

Duguláselhárítás árak | Mosdó
Mosdó duguláselhárítás ár: 9.-11.000 Ft.

A duguláselhárítás áraiból | főlefolyó
Főlefolyó duguláselhárítás árak: 12-18.000 Ft.

   Az interneten és egyéb fórumokon számos vállalkozó hirdeti duguláselhárítás témakörben szolgáltatásait, nehéz választás elé állítva ezzel a rászoruló keresőt.
Engedje meg, hogy pár mondatban ismertessem a szolgáltatásom nyújtotta előnyöket, mellyel versenybe kívánok szállni az Ön kegyeiért, megrendeléseiért.
Kezdjük a legfontosabbal! Mennyibe kerül? A többi hablaty, gondolhatnánk. Visszajelzések ill. sokévnyi tapasztalatom szerint a szolgáltatás kiválasztásakor elsődleges választási szempont: AZ ÁR!

   Az internetes keresések legnagyobb része már eleve célirányos. Leggyakoribb keresőszavak, szóösszetételek: legkedvezőbb duguláselhárítás, olcsó duguláselhárítás, duguláselhárítás fix áron, stb…stb.

Teljesen érthető, hogy az ideális iparos választásakor elsődlegesen az anyagi szempontok dominálnak, mégis érdemes mérlegelni, hogy ár-érték összevetésben miként változik a megítélésünk. Mindenki magából indul ki – mondja a közmondás. Milyen igaz. Én sem vagyok ez alól kivétel. Mégis igyekeztem a megrendelő nézőpontjából megközelíteni a témakört. Az árakat magyarországi viszonyoknak megfelelően a lehető legalacsonyabb szintre állítottam be, mely még nem veszélyezteti a versenyképességét az általam nyújtott csatornatisztítási szolgáltatásnak.

Az árak maximáltak!

Csatornakamera
Csatornakamera – korszerű eszközökkel érkezem!

 Nem lehet eltérés a honlapon található díjtétel és az Ön által fizetendő összeg között. Ezt nagyon komolyan veszem! Akkor sem fizet magasabb díjat, ha a munkára fordított idő, energia minden elképzelhető ráfordítást felülmúl. Ha nem is tendencia, de rendszerint találkozom ilyen esetekkel. Időnként felteszik nekem a kérdést telefonon- Mitől függ, hogy 9000 Ft vagy 13.000 Ft-ot fogok fizetni a munka elvégzése után? Természetesen a ráfordított energia függvénye. Úgy is mondhatnám, hogy a saját szűk árképzési mozgásterem . Előre, felelősen, ráadásul  telefonon megmondani az alkalmazott tarifát egyszerűen felelőtlenség. Mégis, hogy biztonsági elem is kerüljön a díjtételek meghatározásában, megjelenik a maximált szolgáltatási árlimit. Kizárólag a megrendelő biztonsága érdekében. Kicsit viccesen fordítottan megközelítve: irreálisan hosszú, elzsírosodott szakaszok küzdelmes rendbehozatala után, csekély az alacsony díjakra panaszkodó megrendelők aránya. Vajon miért eme különleges jelenség? A legfontosabb kritériumot alaposan körbejártam, így csak pár mondatban ismertetném az általam képviselt kiegészítő (mellékes) előnyöket. Gyakorlott vízvezeték szerelőként nagy biztonsággal rátapintok a lefolyó szerelési hiányosságaira, mely alkalomszerűen kiadásokat generál Önnek. Ellátom tanácsokkal, hogy találkozásaink intervallumai a lehető leghosszabb időre kitolódjon. (Sajnos ahol kialakult a dugulás ott rendszerint ismételten megjelenik). Tiszta munkát végzek, odafigyelek az értékmegóvásra. Sem festeni sem pedig bútort vásárolni nem kell utánam, hacsak nem külön kérése a megrendelőnek.

Az érdekeink találkoznak!  Nekem az elégedett megrendelő a legfontosabb, így minden igyekezetemmel azon vagyok, hogy tökéletes munkát végezzek. Luxus lenne munkaidőmet kiadásokkal és idővel járó garanciális munkákra pazarolnom. Ezért inkább 5 perccel tovább, mint újból vissza!- akár ez is lehetne a mottóm! És, hogy ezt még fokozzam! Mert lehet. Sosem hagyok csöpögő szifont, csöveket, még akkor sem ha nálam sokkal felkészültebb személy bontotta meg a rendszert. Tehetem, hiszen szinte az összes fellelhető szerelvényhez tartok helyszínen tömítést. Sőt még be is szerzem azonnal a hiányzó gépészeti elemet, ha megkívánja a szerelési munkálat. Rendszerint pár perces kiegészítő szerelést ingyen biztosítok megrendelőim részére. Pl. WC tartály beállítás, szifoncsere, hibamegállapítás, beázások “megszakértése”. Most, hogy már felvázoltam Önnek az ilyen nincs is szerelő képét, várom, hogy kíváncsiságának teret engedve próbára tegyen.

A duguláselhárítás és dugulás megelőzés fentebb ismertetett árai az alábbi helyeken érvényesek:

Budapest I. – XXIII. kerület; Pest megye és a tágabb környezet: például
Érd, Tatabánya, Győr, Székesfehérvár, Dunaújváros, Százhalombatta…

A honlap címlapjáról minden fontosat elér:
> Világi Duguláselhárítás