Duguláselhárítás árak – tipikus árképzés és ár

Jellemző árak a duguláselhárításban

A honlapon megjelölt díjtételek a munkavégzés után nem változhatnak, így Önt nem érhetik plusz, váratlan kiadások.
A duguláselhárítással kapcsolatos szerelések (például WC fel-le szerelése) szintén költségmentesen történik, akárcsak a kiszállás Budapest területén, illetve a munkavégzés utáni helyszíni takarítás.
A csatornatisztítás utáni szakszerű helyreállításhoz szükséges csavarok, tömítések, kiegészítő szerelvények 1000 Ft összegig szintén benne foglaltatnak a duguláselhárítás költségeiben, hogy minél magasabb szolgáltatási színvonallal képviseltessem a Világi Duguláselhárítást.
Különleges szerelvények esetén beszerzési áron biztosítom a felhasznált anyagokat. Például Grohe, Geberit, Villeroy and boch stb.

Az itt nem szereplő tevékenységekre, mint például a csatornatisztítás, a kamerás dugulás-feltérképezés csak a helyszínen tudunk árat kalkulálni.

Áraink az ÁFA összegét is tartalmazzák.

Duguláselhárítás árak a Világi Duguláselhárításnál

Klíma kondenzvíz elvezető cső duguláselhárítás5.000 – 8.500 Ft
Zuhany, kád, mosdó, piszoár duguláselhárítás12.000 – 16.000 Ft
Padlóösszefolyó duguláselhárítás és teljes tisztítás7.500 – 13.000 Ft
Mosogató duguláselhárítás és zsírmentesítés12.000 – 16.000 Ft
WC duguláselhárítás11.000 – 19.000 Ft
Darálós WC duguláselhárítása, javítása15.000 – 25.000 Ft
Fő gerinc és strang duguláselhárítása, tisztítása spirállal (kézi vagy gépi)15.000 – 25.000 Ft
Csatorna duguláselhárítás és csatorna tisztítás WOMA magasnyomású csatornamosó berendezéssel15.000 – 30.000 Ft
Kamerás csővizsgálat és csatornavizsgálat25.000 – 30.000 Ft
Árvíz vagy nagy esőzés utáni vízszivattyúzás12.000 – 22.000 Ft

A csatorna kamerázásról bővebben: > csatorna kamerázás

Duguláselhárítás árak | A légkondícionáló
Légkondícionáló
Duguláselhárítás árak | Kád
Duguláselhárítás, kád
Duguláselhárítás árak | WC
WC duguláselhárítás
Duguláselhárítás árak | Fürdőszobai vezetékek tisztítása
32-40 mm vezeték tisztítása
Duguláselhárítás árak | Mosdó
Mosdó duguláselhárítás
A duguláselhárítás áraiból | főlefolyó
Főlefolyó duguláselhárítás

   Az interneten és egyéb fórumokon számos vállalkozó hirdeti duguláselhárítás témakörben szolgáltatásait, nehéz választás elé állítva ezzel a rászoruló keresőt.
Engedje meg, hogy pár mondatban ismertessem a szolgáltatásom nyújtotta előnyöket, mellyel versenybe kívánok szállni az Ön kegyeiért, megrendeléseiért.
Kezdjük a legfontosabbal! Mennyibe kerül? A többi hablaty, gondolhatnánk. Visszajelzések ill. sokévnyi tapasztalatom szerint a szolgáltatás kiválasztásakor elsődleges választási szempont: AZ ÁR!

   Az internetes keresések legnagyobb része már eleve célirányos. Leggyakoribb keresőszavak, szóösszetételek: legkedvezőbb duguláselhárítás, olcsó duguláselhárítás, duguláselhárítás fix áron, stb…stb.

Teljesen érthető, hogy az ideális iparos választásakor elsődlegesen az anyagi szempontok dominálnak, mégis érdemes mérlegelni, hogy ár-érték összevetésben miként változik a megítélésünk. Mindenki magából indul ki – mondja a közmondás. Milyen igaz. Én sem vagyok ez alól kivétel. Mégis igyekeztem a megrendelő nézőpontjából megközelíteni a témakört. Az árakat magyarországi viszonyoknak megfelelően a lehető legalacsonyabb szintre állítottam be, mely még nem veszélyezteti a versenyképességét az általam nyújtott csatornatisztítási szolgáltatásnak.

Az árak maximáltak!

Csatornakamera
Csatornakamera – korszerű eszközökkel érkezem!

 Nem lehet eltérés a honlapon található díjtétel és az Ön által fizetendő összeg között. Ezt nagyon komolyan veszem! Akkor sem fizet magasabb díjat, ha a munkára fordított idő, energia minden elképzelhető ráfordítást felülmúl. Ha nem is tendencia, de rendszerint találkozom ilyen esetekkel. Időnként felteszik nekem a kérdést telefonon:
– Mitől függ, hogy 9000 Ft vagy 13.000 Ft-ot fogok fizetni a munka elvégzése után? Természetesen a ráfordított energia függvénye. Úgy is mondhatnám, hogy a saját szűk árképzési mozgásterem. Előre, felelősen, ráadásul  telefonon megmondani az alkalmazott tarifát egyszerűen felelőtlenség. Mégis, hogy biztonsági elem is kerüljön a díjtételek meghatározásában, megjelenik a maximált szolgáltatási árlimit. Kizárólag a megrendelő biztonsága érdekében. Kicsit viccesen fordítottan megközelítve: irreálisan hosszú, elzsírosodott szakaszok küzdelmes rendbehozatala után, csekély az alacsony díjakra panaszkodó megrendelők aránya.

Vajon miért eme különleges jelenség?

A legfontosabb kritériumot alaposan körbejártam, így csak pár mondatban ismertetném az általam képviselt kiegészítő (mellékes) előnyöket. Gyakorlott vízvezeték szerelőként nagy biztonsággal rátapintok a lefolyó szerelési hiányosságaira, mely alkalomszerűen kiadásokat generál Önnek. Ellátom tanácsokkal, hogy találkozásaink intervallumai a lehető leghosszabb időre kitolódjon. (Sajnos ahol kialakult a dugulás ott rendszerint ismételten megjelenik). Tiszta munkát végzek, odafigyelek az értékmegóvásra. Sem festeni sem pedig bútort vásárolni nem kell utánam, hacsak nem külön kérése a megrendelőnek.

Inkább 5 perccel tovább, mint újból vissza!

Az érdekeink találkoznak!  Nekem az elégedett megrendelő a legfontosabb, így minden igyekezetemmel azon vagyok, hogy tökéletes munkát végezzek. Luxus lenne munkaidőmet kiadásokkal és idővel járó garanciális munkákra pazarolnom.
Ezért inkább 5 perccel tovább, mint újból vissza!– akár ez is lehetne a mottóm!
És, hogy ezt még fokozzam! Mert lehet.
Sosem hagyok csöpögő szifont, csöveket, még akkor sem, ha nálam sokkal felkészültebb személy bontotta meg a rendszert. Tehetem, hiszen szinte az összes fellelhető szerelvényhez tartok helyszínen tömítést. Sőt még be is szerzem azonnal a hiányzó gépészeti elemet, ha megkívánja a szerelési munkálat. Rendszerint pár perces kiegészítő szerelést ingyen biztosítok megrendelőim részére.
Például WC tartály beállítás, szifoncsere, hibamegállapítás, beázások “megszakértése”. Most, hogy már felvázoltam Önnek az ilyen nincs is szerelő képét, várom, hogy kíváncsiságának teret engedve próbára tegyen.

A duguláselhárítás és dugulás megelőzés fentebb ismertetett árai az alábbi helyeken érvényesek:

Budapest I. – XXIII. kerület; Pest megye és a tágabb környezet: például
Érd, Tatabánya, Győr, Székesfehérvár, Dunaújváros, Százhalombatta…

A honlap címlapjáról minden fontosat elér:
> Világi Duguláselhárítás