Csőd a csőspirál? Ide a WOMA-val!

Magasnyomású csatornatisztító berendezés

Csatornatisztító gép, WOMA
WOMA

A magasnyomású csatornatisztító berendezések a duguláselhárítás eszközeinek palettáján igazi nagyágyúk! A lövedék a WOMA esetében azonban nem szilárd halmazállapotú, hanem magas nyomással kitörő víz. Ez a karbantartó, csőtisztító berendezés brutálisan erős, alapos és hatékony csőtisztító eszköz – a budapesti duguláselhárító egyik legjobb munkatársa. Úgy viszi le a csatorna, szennyvízvezeték faláról a le- és felrakódott szennyet, mint a borotva! Markánsabb blokkok esetében is hihetetlen munkát tud végezni. Komolyan mondom, öröm nézni, ahogyan milliméterről milliméterre, ellentmondást nem tűrően halad előre a csatornában!

A WOMA korszerű hidraulikus csatornatisztító gép

A WOMA, a korszerű hidraulikus csatornatisztító gép egyik legnagyobb előnye, fentiek mellett, hogy igazi „zöld”, környezetbarát megoldás, hiszen vegyszerek nélkül dolgozik, pusztán a víz erejét felhasználva. Olyan dugulások esetében is megoldást jelenthet, melyeket már semmiféle kemikália, csőspirál nem tud feloldani, eltávolítani, széttörni. Ezen esetekben még mindig szóba jöhet a bontás nélküli duguláselhárítás a woma segítségével.

A nagy víznyomás előnyei, hátrányai a WOMA estében

Nem kell senkinek ecsetelnem, mire képes a víz. Gondoljunk csak egy szerényebb árvízre… Nincs olyan budapesti duguláselhárító, aki ne szivattyúzott volna már vizet egy-egy áradás után. Természetesen a nagynyomású csatornamosóból kiáramló víz elsősorban nem a tömegével, hanem az erejével hat. Kocsira szerelhető, ami annyit jelent, hogy womástól, víztartályostól, energiaforrásostól a dugulás helyszínére vonulhatunk.

A gazdaságos, nagy teljesítményű WOMA mosó előtt nem akadály a beton, gipsz, gyökérbenövés, „megkövesedett” zsír- vagy jég okozta dugó. Az elektromos berendezéseknél erősebb diesel illetve benzines nagynyomású csatornamosók elképesztő duguláselhárító mesterek!

Adott dugulásra szabhatóak. A nyomásálló tömlő adapteres, így különféle fejegységekkel szerelhető. Gyökérvágó, forgó fej, számtalan fajtájú, fúvókával ellátott rendszer.

Hátránya, hogy az elöregedett csatornákban pont az válhat a cső ártalmára, ami amúgy az ereje: a nagy nyomás kilyukaszthatja, eltörheti az elaggott vezetéket. A duguláselhárítás mind Buda, mind Pest esetében a megszokottnál is fokozottabban végzi az efféle csatornamosást, hiszen a szennyvízhálózat jelentős részét sokéves eternit és betoncső vezetékek alkotják. A magasnyomású csatornatisztításnál elengedhetetlen a komoly géppark, és a duguláselhárító szakértelme.

A nagy teljesítményű WOMA csatornamosó veszélyes, de szakavatott kezekben teljesen biztonságos berendezés!

Keresse duguláselhárító csapatunkat részleges vagy teljes dugulás esetében is. Ha csupán karbantartás, fertőtlenítés a cél, akkor is szívesen állunk rendelkezésére.
Korábban a WOMA duguláselhárítással foglalkozó honlapunkban:

WOMA a duguláselhárításban

A WOMA a duguláselhárítás Chuck Norrisa

Duguláselhárítás: eszközök 2. WOMA

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük