Dugulásmentesítés XVI. ker

Rákosszentmihály, Mátyásföld, Árpádföld és Sashalom

vagyis a XVI. kerület.

A Pesti síkság és a Gödöllői dombság, illetve a Szilas patak két partján található. Fejlődő, épülő, szépülő kertváros.

Íme, Budapest XVI. kerülete a Google térképén

A családok életét bár mikor megkeserítheti egy dugulás. Ilyenkor felmerül a kérdés: mi a csuda történhetett? A dugulást előidézheti figyelmetlenség, vagy véletlen „baleset”, de a sok-sok év is közrejátszik. Mire is gondolunk: családunk valamelyik tagja beleejt valamit a wc-be, a mosdó, vagy a fürdőkád lefolyójába.

Dugulást okozhat még az is, hogy a mosogatón keresztül rendszeresen zsíros ételmaradék kerül a csövekbe, vagy amikor felújítjuk a lakást, festünk, mázolunk, a maradék festéket beleöntjük a lefolyóba, hogy csak néhányat említsünk.
Számos esetben szerkezeti probléma okozza a dugulást: a szennyvíz, vagy lefolyórendszer helytelen összeszerelése miatti eltömődés.

Duguláselhárítás házilag

A házilagos duguláselhárítás (pl. forró víz, zsíroldó, különböző lefolyó tisztítók, stb.) problémánkat csak ideiglenesen oldhatja meg. Az évek alatti lerakódások szükségessé teszik, hogy előbb-utóbb szakembert kell hívni.
Ha szakemberre van szüksége, Ön is hívjon bennünket! Kollegáimmal együtt sok éves tapasztalattal rendelkezünk, nem csak a duguláselhárítás, hanem víz- és fűtésszerelés területén is.

Tevékenységi körünkhöz tartozik még:

  • csatornaépítés, csatornázás

  • kamerás csővizsgálat,

  • vízszivattyúzás,

  • műszeres csőtörés vizsgálat,

  • nyomvonal megállapítás.

Megbízóink bizalmát azzal vívtuk ki, hogy munkánkért garanciát vállalunk, korrekt, árakat adunk. Korszerű eszközeinkkel a hiba okát gyorsan megtaláljuk, elhárítjuk. A „piszkos” munka után rendet hagyunk magunk után, a helyiséget minden esetben fertőtlenítjük, szagtalanítjuk. Ami a legfontosabb: csak végszükség esetén bontunk.
Hívjon bennünket, ígérjük, Ön sem fog csalódni munkánkban!

Minden budapesti kerület elérhetősége itt:

Duguláselhárítás Budapest

***

Okok; Árak; Tippek-trükkök – mit lehet házilag elhárítani:

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük