Duguláselhárítás, csatornatisztítás a XIV. kerületben

Ha dugulás van a XIV. kerületben

Teljes körű szakmai szolgáltatást nyújtunk duguláselhárítás és csatornatisztítás terén. Hívjon minket Budapest XIV. kerületében, ott is állunk rendelkezésére!

Előfordulhat mindannyiunk életében, hogy egyszercsak nehezen folyik le a víz a kádban vagy eldugul a WC. Ilyenkor azt javasoljuk, hívjon inkább szakembert, ahelyett hogy lefolyótisztítóval próbálkozna. Tapasztalataink szerint ezek nem jelentenek igazi segítséget. Inkább kárt okoznak azzal, hogy nagymértékben szennyezik a környezetet ezek az erős vegyszerek. Önnek is kényelmesebb és biztosabb megoldáshoz vezet, ha otthoni praktikák helyett inkább szakemberre bízza a dugulásmentesítést.
Ez hosszabb távon is megnyugtatóbb az Ön számára.
Nem fogja megbánni, ha bennünket hív és hagyja, hogy szakértelmünkkel a segítségére legyünk.

A magas színvonalú szakmai szolgáltatás mellett, amire még nagy hangsúlyt fektetünk az a megbízhatóság.
Nálunk ez azt jelenti, hogy teljeskörű felvilágosítást adunk a tevékenységünkről, a felmért helyzetről, a megoldásáról. Részletesen elmondjuk, hogy mi fog történni lakásában, irodájában mialatt ott tartózkodunk. Nekünk is fontos lenne, hogy tudjuk kit engedünk be a lakásunkba, hogy mi fog történni berendezéseinkkel, milyen beavatkozással fog járni a dugulás elhárítása.

Elhiheti nekünk, hogy olyan nagy gonddal végezzük otthonában a szükséges munkát, mintha Ön tenné, úgy vigyázunk bútoraira, mintha a sajátunk lenne. Figyelünk arra, hogy tisztán hagyjuk Önre a lakást, és rögtön használatba vehesse a beavatkazásunkra szoruló helységet. Ha meggyőztük Önt, engedje meg, hogy további szolgáltatásainkra is felhívjuk figyelmét!

Bizalommal fordulhat hozzánk duguláselhárítás mellett vízvezeték-, illetve fűtésszerelői munkákban. Csatornaszereléssel – és tisztítással is kereshet bennünket, továbbá akkor is , ha esetleg beázott pincéje vagy csőtörés volt, és vizet kell kiszivattyúzni az épületből.

Jegyezze meg telefonszámunkat, érdemes. Hívását követően két órán belül felkeressük, és azonnal meg is kezdjük a munkát, amennyiben technikailag lehetséges.

Hívjon bennünket bizalommal!

Minden budapesti kerület elérhetősége itt:

Duguláselhárítás Budapest

***

Okok; Árak; Tippek-trükkök – mit lehet házilag elhárítani: