Ha dugulás van a XX. kerületben

Duguláselhárítás Erzsébeten

Budapest XX. kerületének Google térképe

Azt kérdeztük a címben, mi van, ha dugulás van Budapest XX. kerületében?!
Nos, akkor baj van, mert a kerületben nagyon sok óvoda, iskola, illetve egyéb, gyermekekkel foglalkozó intézmény található, így nagyon sürgős dolga lesz a duguláselhárítónak.
A több szintes lakóházak mellett családi házak is vannak szép számmal.
Nagyon gyakran kérnek tőlünk segítséget azért, mert

  • eldugult a wc,
  • eldugult a mosdó,
  • a fürdőkádból,
  • vagy a mosogatóból nem folyik le a víz.

Az itt élők tudják, hogy a duguláselhárítás érdekében szakembert kell hívniuk. Tudják, ha bennünket hívnak, akkor magas színvonalú szakmai szolgáltatást kapnak.

Örömmel szembesülünk azzal a ténnyel, hogy a lakók, a cégek, az intézmények egymásnak adják át telefonszámunkat, ajánlanak bennünket.
Így igazolódik a tétel: a becsületesen végzett munkának van a legnagyobb marketing ereje, s így a legolcsóbb hirdetési eszköz is ez, hiszen ingyen száll a jó hírünk szájról, szájra, mobilról mobilra, számítógépről laptopra és tovább 🙂

Budapest XX. kerületében sok a gyerekintézmény
Budapest XX. kerület: gyerekek

A dugulásnak számos oka lehet.
Rosszul kivitelezett csatorna, helytelen használat, zsírosodás, vízkő, gyökér benövés stb.

A rosszul kivitelezett csatorna sok esetben okoz dugulást, amit általában csak gépi duguláselhárító eszközzel lehet tisztítani. Ha erről van szó, ez a módszer sem jelent végleges megoldást, a dugulás visszatérő jelenség lehet.

Mi minden esetben garanciát vállalunk munkánkért, ami nemcsak a duguláselhárításra vonatkozik, hanem akkor is érvényes, ha csatornatisztításról, csatornaszerelésről, vagy éppen víz-, vagy fűtésszerelésről van szó. Sokszor hívnak bennünket akkor is, ha a pincében, vagy a kertben áll a víz és ki kell szivattyúzni. A hiba forrását korszerű eszközeink segítségével gyorsan megtaláljuk, ha technikailag lehetséges, rövid időn belül elhárítjuk.

Csapatunk úgy dolgozik, mintha otthon dolgozna.
Vagyis vigyázunk a helyiségben található berendezésre, duguláselhárítás esetén csak akkor bontunk, ha arra feltétlenül szükség van. Magunk után rendet teszünk, fertőtlenítünk, szagtalanítunk, hogy minél előbb újra használható legyen az általunk „felforgatott” helyiség.
A félreértések elkerülése érdekében, mielőtt elkezdjük a munkát, elmondjuk mi fog történni, mennyibe fog kerülni. Tanácsot adunk arra vonatkozóan, hogy mit kell tenni a dugulás elkerülése érdekében.

Javasoljuk, Ön is jegyezze meg telefonszámunkat, +36 20 375 0531, hogy hívása után maximum 2 órán belül segíthessünk a probléma megoldásában!

Minden budapesti kerület elérhetősége itt:

Duguláselhárítás Budapest

***