Duguláselhárítás Budapest I. kerületében

Dugulás elhárításMagyarország fővárosa, Budapest hamar kiérdemelte a legnépesebb város címet, tekintélyes 1.7 millió lakosával. A lakosság gyarapodásának rohamléptű növekedésével együtt fejlődött Budapest ipara, melyek együttesen eredményezték egy ipari méretű szennyvízhálózat szükségességét.
A főváros a kezdeti időben 10 kerületre oszlott, melyeket római számmal jelöltek. Napjainkban számuk elérte a 23-at.
Az ipari méretű szennyvízkezelés mellett, a lakossági felhasználók problémáira duguláselhárítás mesterségét gyakorló szakemberek állnak a lakossági ügyfél részére.
Budapest I. kerület:
Teljes népesség: 24.561 fő
Népsűrűség: 7394 fő/km2
Irányítószám: 1011-1016
Budapest 1. kerülete a 2. 12. 11. illetve 5. kerülettel szomszédos, melyhez az alábbi részek tartoznak: Gellérthegy, Krisztinaváros, Tabán, Vár, Víziváros
Gellérthegy:
Budapest és ezzel együtt I.  és XI. kerület kiemelkedő csodája, elképesztő panoráma nyílik a fővárosra. 1851-ben megépült a Citadella majd későbbiek során parkosították a hegyet.
Krisztinaváros:
Pasaréttől egészen a Tabánig terjed, hozzá tartozik a Vérmező valamint a Városmajor is.
Tabán:
Önálló település volt a régebbi időkben, később lett Budapest része, így az 1. kerület része is. Elhelyezkedése szerint a Várhegy, Gellért-hegy és a Naphegy határolja.
Víziváros:
Területileg az I. és II. kerülethez tartozik. Vízivároshoz tartozik a Batthyány tér valamint Bem rakpart.
Vár:
Kiemelkedő városrésze, mely 1980-as évek környékén felkerült az UNESCO Világörökség listájára.

Ha megérkeztem Önhöz, azaz Budapest I. kerületbe az alábbiakra számíthat:

– felkutatom a dugulás konkrét okát és amennyiben műszakilag lehetséges, azonnal meg is szüntetem azt;
– a munkavégzés helyszínén egyeztetek az ügyféllel és árajánlatot adok, ha a honlapomon feltüntetett duguláselhárítási díjon felül bármilyen anyag, berendezés, eszköz megvétele is szükséges (gyakran kérnek meg “ha már ott vagyok” – elvén, hogy javítsam meg a WC-csészét vagy végezzek el más vízvezeték-, illetve fűtésszerelői munkát is);
– az ügyfél szavára beszerzem a nélkülözhetetlen alapanyagot stb.;
– kívánságra fényképes duguláselhárítási, csatornázási, szerelési munkavégzés követést nyújtok, amely jelentősen elősegíti a biztosítóval folytatott egyeztetést;
– nagyobb, más szakmák közreműködését is igénylő munkák esetén megbízható és hozzáértő szakembereket ajánlok.

Budapest I. kerület esetén az alábbi dugulásokkal találkozhatunk:

WC dugulás esetén sajnos a strang vezetékben jelentkezik a dugulás, melynél a tisztítónyílás hiánya a WC felszedésével jár a legtöbb esetben. Sajnos csak akkor lehet megkezdeni a duguláselhárítást, ha a vezeték szabadon elérhető.
Konyhai dugulás esetén a szifon dugulása okozza a problémát, azonban gyakran megesik az is, hogy a lefolyóvezeték dugul el a szennyeződések hatására.
Fürdőszobai dugulás esetén a lefolyóba jutó haj és szőrszálak pillanatok alatt hatalmas dugulást tudnak eredményezni.
A legtöbb dugulás esetén elegendő a csőgörény használata, azonban bizonyos munkakörülmények megkövetelik a WOMA használatát.
Örömmel áll rendelkezésére Budapest 1. kerületben is a Világi Duguláselhárítás, ha belül tiszta csövekre és vezetékekre van szüksége!

Minden budapesti kerület elérhetősége itt:

Duguláselhárítás Budapest

Duguláselhárítás árak