Szigethalom: eldugult a kád

DUGULÁSELHÁRÍTÁS SZIGETHALMON


Szigethalom városa, a Csepel-szigeten helyezkedik el, Szigetszentmiklós és Tököl között. E helység a történelmi színpadon, mint vendéglegelő tűnt fel először, amelyet egy összefüggő erdősáv választ el a vízparttól, ahol a Dunának ráckevei ága folyik a város felé, kialakítva egy csodaszép parti részt.

Amikor Szigethalom környéken járunk, mindig meglátogatjuk anyukámat.

Ilyenkor kocsinkkal a ház előtt álltunk, amelynek oldalán hirdetjük tevékenységünket.
Egyik alkalommal, amikor kijöttünk a házból, odajött egy hölgy, aki rákérdezett, hogy már megint valamilyen dugulás volt? Elég gyakran látja itt az autót, biztosan valami nagy baj lehet. Miután tisztáztuk látogatásunk okát, felírta a telefonszámot és elment.

Gond van a fürdőkádnál

Néhány héttel később hívott a hölgy, hogy valami gond van a fürdőkádnál és a wc-nél, mert nem akar lefolyni a víz, holott mindenféle vegyszerrel, pumpálással próbálták a vizet távozásra bírni. A helyszínen kameránk segítségével gyorsan megállapítottuk a dugulás okát, amely sajnos a házból kivezető szennyvíz elvezető cső cseréjét sürgette. A dugulást a cső nagymértékű eldeformálása, összenyomódása okozta. Amikor a duguláselhárítás, a cső cseréje befejeződött, megkérdeztem, miért bennünket hívott, hiszen a városban is sokan foglalkoznak duguláselhárítással. Elmondta, hogy Ő is anya és nagyon szimpatikus neki, hogy gyakran látja az autót a ház előtt, hogy szakítok időt az anyukám látogatására. Valószínűleg ajánlott bennünket a szomszédoknak, ismerősöknek, ezért dolgozunk gyakran a városban.

  • Amit ajánlani tudunk Önnek is, az nem más, mint, hogy
  • speciális, korszerű eszközeink segítségével a hiba okát gyorsan megállapítjuk,
  • munkánkért mindenkor garanciát vállalunk,
  • korrekt, megfizethető árakkal dolgozunk,
  • ha csak nem muszáj, igyekszünk bontás nélkül, gyorsan megoldani a problémát,
  • magunk után rendet hagyunk,
  • a helyiséget minden esetben fertőtlenítjük, szagtalanítjuk, hogy minél előbb – mintha mi sem történt volna – újból használatba vehessék,
  • és tanácsokkal látjuk el Megbízóinkat, hogy a dugulással, duguláselhárítással kapcsolatos kellemetlenségeket hogyan előzhetik meg.

A duguláselhárításon túl

Nem csak duguláselhárítással, hanem vízvezeték- és fűtésszereléssel, csatornatisztítással, csatornaépítéssel is foglalkozunk, sőt, ha esetleg a kertben, vagy a pincében áll a víz, szivattyúinkkal is állunk rendelkezésre.
Ha nagy szaktudással, szakmai tapasztalattal rendelkező, több tevékenységet folytató szakembergárdára van szüksége, javaslom Ön is tartsa szem előtt telefonszámom +36 20 375 0531, hogy szükség esetén azonnal hívhasson!

***

Már itt is ismernek minket, ha a duguláselhárítás szóba jön:

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük