Duguláselhárítás XI. kerület

Budapest XI. kerület és a duguláselhárítók

Budapest, XI. kerület, a duguláselhárítók térképe a Googletól

Egész Budapest területén, így a XI. kerületben is fordulhat hozzánk, ha dugulást észlel!  Sok éves tapasztalat van a hátunk mögött, amit kollégáink szakértelme tesz teljessé. Komplett szolgáltatást nyújtunk, jelmondatunk: „ha bennünket hív több szakembert hív”.
Duguláselhárítás mellett vízvezeték-, illetve fűtésszerelői munkákban is segítségére tudunk lenni. Csatornaszereléssel – és tisztítással is kereshet bennünket, továbbá akkor is , ha esetleg beázott pincéje vagy csőtörés volt, és vizet kell kiszivattyúzni az épületből.

Szakembereink a fenti területen tanácsadással is tudnak szolgálni, támogatjuk az otthoni duguláselhárítást.
Fontos számunkra, hogy megbízhatóan, gyorsan dolgozzunk. Ez részünkről azt jelenti, hogy amint megérkezünk, megvizsgáljuk a dugulás okát, és amennyiben technikailag lehetséges, azonnal meg is szüntetjük azt.  Helyben egyeztetünk Önnel, és ha szükséges árajánlatot adunk, ha weboldalunkon feltüntetett díjon felül bármilyen anyag, eszköz vásárlása is szükséges, de az is előfordulhat, hogy apróbb szerelési munkára pluszba megkérnek bennünket.
Mindig tájékoztatjuk, hogy milyen munkával, esetleg szereléssel jár a probléma elhárítása.

Munka bontás nélkül

Igyekszünk megóvni berendezéseit, a helységet, csak végső esetben folyamodunk bontáshoz. Odafigyelünk, hogy a „koszos munka” ami a duguláselhárítássaljár minél kisebb mértékben terhelje Önt és a helységét. Úgy hagyjuk el a lakását vagy éppen az irodáját, hogy szagtalanítás, tisztítás megtörtént, annak érdekében, hogy rögtön használni tudja a vizes blokkot, ami szerelésre, javításunkra szorult.
Komolyabb, további szakismeret közreműködését is igénylő munkák esetén hozzáértő és megbízható szakembereket is tudunk ajánlani.
Ha munkánk közben bármi egyéb hibát tapasztalunk, arra felhívjuk figyelmét, vagy ha tanáccsal tudunk lenni a berendezéseit illetően, akkor megtesszük. Ezzel akár komolyabb megtakarítást is eszközölhetünk Önnek!
Egyszóval, ha hozzáértő, megbízható szakembert keres, keresse cégünket. Garantáljuk a szolgáltatás minőségét, és mindezt korrekt árakon tesszük!
Hívjon bennünket bizalommal!

Minden budapesti kerület elérhetősége itt:

Duguláselhárítás Budapest

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük