Budapest XIX. kerület

Kispest a duguláselhárító szemével

Nem csak Honvéd drukkerek lakják Budapest XIX. kerületét

Belapult cső okoz dugulást
Belapult cső = dugulás

Azt hiszem, bátran kijelenthetjük, hogy sokan átéltük már azt a helyzetet, hogy a lehető legrosszabbkor (mondjuk, amikor éppen vendégek vannak nálunk) dugult el a mosogató, a mosdó, vagy a wc. Persze ezzel a problémával szembesülni soha nem jó, de ilyenkor kifejezetten kellemetlen.
Természetes, hogy első nekifutásra a duguláselhárítást megpróbáljuk házilag elvégezni. Ha sikerrel is járunk, tisztában kell lennünk azzal, hogy a problémát csak ideiglenesen oldottuk meg. Tapasztalataink szerint a dugulás általában a cső távolabbi, a falban, vagy a földalatti részén található. Ha a dugulás megszüntetése érdekében Ön áll neki szétszerelni a csövet – ha csak nem szakember -, nagyobb problémát okozhat, mint ami jelenleg fennáll. Javasolt mindenféleképpen szakembert hívnia, hogy a duguláselhárítás profi eszközökkel, profi módon történjen.
A probléma forrása lehet még a nem megfelelően karbantartott csatorna is. A kültéri csatornák dugulását a környezetében lévő növények gyökerei is okozhatják, de előfordulhat, hogy szerkezeti, szerelési hibával találkozunk. Ilyenkor, a végleges duguláselhárítás érdekében, a csatorna sérült elemeit ki kell cserélni, hibás összeszerelés esetén újraépíteni.

Ha szakemberre van szüksége, hívjon bennünket és max. 2 órán belül a helyszínen vagyunk. Sok ingatlantulajdonos és cégvezető bizalmát azzal érdemeltük ki, mert

  • speciális eszközeink segítségével a hiba okát gyorsan megállapítjuk,

  • munkánkért mindenkor garanciát vállalunk,

  • korrekt, megfizethető árakkal dolgozunk,

  • igyekszünk bontás nélkül, gyorsan megoldani a problémát,

  • magunk után rendet hagyunk,

  • a helyiséget minden esetben fertőtlenítjük, szagtalanítjuk, hogy Ön minél előbb – mintha mi sem történt volna – újból használatba vehesse,

  • tanácsokkal látjuk el Megbízóinkat, hogy a dugulással, duguláselhárítással kapcsolatos kellemetlenségeket hogyan előzheti meg.

Akkor is állunk rendelkezésére, ha a pincéjéből, kertjéből vizet kell kiszivattyúzni, ha víz-, vagy fűtésszerelőre van szüksége.

Minden budapesti kerület elérhetősége itt:

Duguláselhárítás Budapest

***

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük