A duguláselhárítás ára Budapesten és környékén

Dugulás és duguláselhárítás egy csőben

Amikor elönt bennünket a szennyvíz, nem nagyon van idő arra, hogy utánajárjunk, mennyi a duguláselhárítás ára Budapesten és környékén. Ilyenkor a „lét a tét”, és bármit megadnánk, hogy mielőbb megérkezzen a duguláselhárító, éljünk Budapesten, Győrben, Székesfehérváron, Érden vagy bárhol másutt.

Legyen kéznél a duguláselhárító elérhetősége!

Éppen ezért, akárcsak a dugulások esetében, itt is hangsúlyozom a megelőzés fontosságát.
Ritka az olyan ingatlan, ahol előbb-utóbb ne lenne szükség duguláselhárító szakember beavatkozására. Érdemes ezért még idejében odaülni a számítógép elé, és összevetni a budapesti duguláselhárítók munkadíjait. Természetesen az adott településen célszerű a duguláselhárítás árak tekintetében nyomozni, de előfordul, hogy egy távolabbi cég kedvezőbb díjakkal szolgál, mint a helybéli.
Kérdezzük meg ismerőseinket, kollégáinkat is, hiszen ennél hitelesebb információhoz – duguláselhárítás árak és „szakemberfelmérési” szempontokat figyelembe véve – nem jutunk.
A szakember elérhetőségét mentsük el, hogy amikor szükség lesz rá, rögtön segítségért tudjunk folyamodni.

Olcsó vs. drága duguláselhárító

Az olcsó és drága duguláselhárító szakember órabére között (már ha órabérben dolgozik és nem fix áron) ég és föld a különbség. Ebből azonban nem lehet/szabad konzekvenciát vonni, mert nem biztos, hogy a legdrágább a legjobb és fordítva.

Az általunk kalkulált árakat igyekeztünk úgy kialakítani, hogy a hazai viszonylatban megfizethetőek legyenek, emellett ne lehetetlenítsük el cégünket, hiszen korrekt csatornatisztító mesterre mindig szükség van – mi azok vagyunk.

Árképzésünk több szempont alapján történik

Vannak tevékenységek, melyek díjait egy tól-ig tartományba be tudjuk határolni (a díj mértéke mindig a befektetett energia, idő függvénye).

  • Ilyen a mosogató duguláselhárítás és zsírmentesítés, WC duguláselhárítás, darálós WC duguláselhárítása, javítása.
  • Klíma kondenzvízelvezető-cső duguláselhárítás, főgerinc és strang duguláselhárítása, tisztítása kézi vagy gépi spirállal.
  • Padlóösszefolyó duguláselhárítás és teljes tisztítás, zuhany, kád, mosdó, piszoár duguláselhárítás.
  • Kamerás csővizsgálat és csatornavizsgálat.
  • Árvíz vagy nagy esőzés utáni vízszivattyúzás.
  • Csatorna duguláselhárítás és csatorna tisztítás WOMA magasnyomású csatornamosó berendezéssel.

Léteznek olyan tevékenységek, melyeket csak helyszíni felmérést követően tudunk beárazni. Például ha dugulás miatt van szükség a kamerás feltérképezésre illetve a csatornatisztításra.

A Világi Duguláselhárítás budapesti kiszállás esetén nem számít fel kiszállási díjat.
A helyszín takarítása szintén ingyenes.
A szennyvízvezeték tisztítását követő helyreállítási munkákhoz szükséges csavarok, tömítések, egyéb szerelvények ára 1000 Ft-ig benne foglaltatik a duguláselhárítási költségek pakkjába. Különleges szerelvények esetén beszerzési áron biztosítjuk a felhasznált anyagokat.
Keressen bennünket bizalommal a +36 20 375 0531-es telefonszámon.
***

Még Budapest és duguláselhárítás:

Budapest: duguláselhárítás, csőtörés

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük