A WOMA Székesfehérváron is ász

Hogyan tudnám a legrövidebben összefoglalni, miért csúcs a WOMA? Hm. Talán így: a WOMA mindent szélsebesen visz.

A WOMA-ból kiáramló, dugattyús működési elven előállított magasnyomású víz a csővezetéket teljes keresztmetszetében tisztára borotválja.
Minden olyan blokkot oldhat, amivel a csőspirálos technológia nem bír.
A kommunális szennyeződéstől kezdve a homokkal, kaviccsal, sőt, még a lerakódott betonnal is elbánik.

Nyomás alatt tartja a szennyeződéseket, a lerakódásokat, a dugókat

Igen, a WOMA az a páratlan eszköz, mely a „nyomásával” igazán vehemensen tud hatni, és melynek kevés csatornalerakódás tud ellenállni. Igaz, nem csak magát a szennyeződést, hanem például az elöregedett szennyvízvezetéket is simán „elcsócsálja”, így a nagynyomású csatornamosó csak szakavatott kezekbe való!
Székesfehérvár WOMA csatornamosás tekintetében gyakran nyúl a duguláselhárító telefonszáma után, hiszen jelentős mennyiségű csatornahálózattal rendelkezik, melyben van dolga a WOMA-nak.

WOMA – hol, hova, mikor, mivel?

  • A nagynyomású csatornamosó főleg a kültéri, nagyobb, komplett szennyvízvezetékek, strangok eltömődéseinek oldásában jut szerephez.
  • Akár 100 méternyi szakaszt is megtisztít.
  • A speciális tömlővég többféle, fúvókákkal lyuggatott fejjel szerelhető. Kedvenc az önmagát a nagynyomású vízzel a vezetékben előretoló, egyúttal a szennyeződést hátratoló, a csatornából kimosó fej. Persze a WOMA-ra szerelt fej attól függ, milyen jellegű a dugulás a csatornában.
  • Beltéri használatra csak speciális helyszíneken (gyárak, csarnokok…) vethető be, mivel nagy helyigényű, és problémát okoz(hat) az esetlegesen visszamosódó szennyeződött víz, csatornahordalék.
  • A duguláselhárító szakember a WOMA-t Székesfehérváron a leggyakrabban a csatorna főlefolyóinak átmosására, esővízelvezető, strang tisztítására alkalmazza.
  • Nem csak a meglevő, makacs lerakódások eltávolítására javallott. Időszakos, eseti karbantartásra is kiváló.
  • Semmiféle vegyszerre nincs szükség, hiszen a magasnyomású csatornamosó a víz erejét fogja be. Igazán környezetbarát technológia, emellett olyan mechanikai csatornaakadályokkal (beesett tárgyak…) is elbánik, melyeket sem sav, sem lúg nem old.
  • Azok a dugulások is bontás nélkül oldódnak meg, melyek amúgy csak feltárással sikerülnének.
  • A berendezést hozzáértő kezelőszemélyzet működteti, betartva minden biztonsági előírást.

Ha WOMA a megoldás a csatornatisztítás, duguláselhárítás okán, hívjon! Székesfehérvári duguláselhárító csapatunk a lehető leghamarabb szünteti meg a slamasztikát, legyen az konyhai, fürdőszobai lefolyó, padló összefolyó, WC dugulás, csatornacsere, csatornakamerázás vagy egyéb, olyan jellegű probléma, melynek köze lehet a csatornához – fusson az föld alatt, vagy a föld felett.
*****

A WOMA-ról és Székesfehérvárról korábban:

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük