Duguláselhárítás Budapest XXII. kerületében

Budafok Tétényben is lehet dugulás

Így fogadja Budapest XXII. kerülete.
Szívélyes fogadtatás Budapest XXII. kerületében.

A kerület három városrészből áll: Budafokból, Budatétényből és Nagytétényből. Ez utóbbi a kerület legrégebbi része.

Jól ismerjük a kerületet, hiszen sokszor kérik szolgáltatásainkat. Voltunk már rengeteg panelházi lakásban, családi házban, és sok cég is rendszeresen bennünket hív, ha duguláselhárítás miatt szakemberre van szükség.

Amennyiben nem folyik le rendesen a víz a mosogatóban, a fürdőkádban, a mosdóban, ha a wc-t nem lehet rendesen lehúzni, biztosak lehetünk abban, hogy valahol dugulás van. Ha már nem segítenek a „házi praktikák” a duguláselhárításban, hívjon szakembert, hívjon bennünket!

A bizalmat nem könnyű kivívni, azt hosszú távon megtartani. Nekünk sikerült! Az oka, hogy sok-sok éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk, hogy az árak kialakításában, a munkák elvégzésében korrektek, gyorsak, és megbízhatóak vagyunk. Akik ez idáig velünk dolgoztattak, tudják, hogy vigyázunk a rendre, a bútorokra, berendezésekre, magunk után tisztaságot hagyunk.
A gyors munkavégzést az is segíti, ha pl. valamilyen tömítésre, vagy kisebb alkatrészre van szükség, nem kell elmenni a legközelebbi szakboltba, mert mi felkészültünk. Minden esetben, miután megszüntettük a dugulást, a helyiséget fertőtlenítjük, szagtalanítjuk, hogy azonnal „orr befogás” nélkül használható legyen.

Korszerű eszközeinkkel gyorsan megtaláljuk a hibát.
Előfordulhat, hogy a dugulást szerkezeti, vagy szerelési hiba okozza, vagyis nem arról van szó, hogy egy zokni beleesett a lefolyóba, csatornába. Ha ilyen esettel találkozunk, akkor is tudunk segíteni. Szakembereink között vannak vízvezeték szerelők, csatornaépítők,valamint rendelkezésünkre állnak olyan eszközök, amelyekkel a csatornát teljes kőrűen ki tudjuk tisztítani, javítani. A probléma megoldása után, sok éves tapasztalatainkra támaszkodva, javaslatot teszünk, hogy mi a teendő az elvezető rendszer hosszú távú, megbízható működése érdekében.

A duguláselhárítás folyamatát minden esetben elmondjuk a megrendelőnek, tisztázzuk az anyagi feltéteket.

Családi házas övezetben gyakran előfordul, hogy víz áll a pincében, a kertben. Ha szivattyúzni kell, akkor is számíthat ránk!

Javasoljuk, tartson számon bennünket!
A duguláselhárításon és a vízszivattyúzáson kívül számíthat ránk akkor is, ha csatorna vagy vízvezeték hálózat kiépítésére, vagy annak javítására van szüksége.
A feladatot (bontás, földmunka, helyreállítás) teljes kőrűen vállaljuk.

Minden budapesti kerület elérhetősége itt:

Duguláselhárítás Budapest

***

Okok; Árak; Tippek-trükkök – mit lehet házilag elhárítani: