Újpest, IV. kerület

Duguláselhárítás lila-fehérben 🙂

A Duna bal partján található fővárosunk északi kapuja, Újpest. Jó közlekedési lehetősége, Pest közelsége miatt alkalmas volt nem csak lakókörnyezet kialakítására, hanem ipartelepítésre is.
Budapest többi kerületéhez hasonlóan itt is szembesülnek a kerületben élő, dolgozó emberek, hogy bizony időnként nem folyik le a víz a mosogatóban, a mosdóban, a kádban, vagy a wc-kagylóba visszaáramlik a víz. Ilyenkor sajnos dugulással állunk szemben. Természetes, hogy először mindenféle házi praktikákkal próbáljuk megszüntetni a hibát, de a megoldás minden esetben ideiglenes lehet csak.

lefolyó dugulás
Nem csöves a csávó – hanem cső és duguláselhárítási feladat találkozása szerepel itt

Tartós eredmény elérése érdekében javasoljuk, hívjon duguláselhárító szakembert, hívjon bennünket! Amikor megérkezünk a helyszínre, korszerű eszközeink segítségével gyorsan megtaláljuk a dugulást okozó hibát. Sajnos gyakran szembesülünk azzal, hogy a víz útját nem valamilyen „dugacs” állja el, hanem a csatornával van baj.
Ilyenkor bontanunk kell annak érdekében, hogy a sérült elemet kicserélhessük, hogy az esetleges összeszerelési hibát kijavíthassuk. Megbízónkat minden esetben tájékoztatjuk a munkafolyamatról, arról, hogy ez milyen „felfordulással jár”, arról, hogy ez mennyibe fog kerülni.
Munkánkért minden esetben garanciát vállalunk, korrekt árakkal dolgozunk! A duguláselhárítás után rendet hagyunk magunk után. Nem Önnek kell fertőtleníteni, szagtalanítani a helyiségben, azt is megtesszük mi.
Nem csak akkor hívhat bennünket, ha dugulást észlel, hanem akkor is, ha a csatornát tisztíttatni szeretné (javasolt évenként egyszer), vagy házát szeretné rácsatlakoztatni a csatornarendszerre.
Esős időszakban többször hívnak bennünket, mert áll a víz a pincében, a szuterénben, vagy a kertben. Vízszivattyúnkkal ezt a problémát is gyorsan megoldjuk.
Tartsa szem előtt telefonszámunkat +36 20 375 0531, hogy szükség esetén azonnal rendelkezésére állhassunk! Forduljon a Világi Duguláselhárításhoz!

Minden budapesti kerület sajátosságaihoz az út itt érhető el:

Duguláselhárítás Budapest

***

Okok; Árak; Tippek-trükkök – mit lehet házilag elhárítani:

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük