Duguláselhárítás a VI. kerületben

DUGULÁSELHÁRÍTÁS PESTEN, A VI. KERÜLETBEN

Fővárosunk pesti oldalának talán egyik legszebb kerülete a VI. kerület.

Gondoljunk csak az Andrássy útra, az Oktogonra, vagy éppen a félkörívben épült impozáns épületekre a Kodály köröndön, hogy csak néhányat említsünk meg.
Az Operaház, a Zeneakadémia és több színház, valamint nagykövetség is a kerületben kapott helyet.

A lakóházak döntő többsége több mint 100 éve épült, bennük kisebb, nagyobb, un. polgári lakások találhatók.

Duguláselhárítás után: már lefolyik a lefolyón a víz
Már lefolyik a mosogatón

Koruknál fogva, az ingatlanok csatornahálózata folyamatos korszerűsítést igényel. Sokszor hívnak bennünket olyan problémával, hogy a víz nem folyik le rendesen a mosogatónál, vagy a fürdőszobában a mosdónál, fürdőkádnál. Arra gondolnak, hogy valamilyen komolyabb dugulás lehet, mert hiába használtak lefolyótisztítót, ecetet, vagy pumpáltak, a helyzet nem változott.
A duguláselhárítás komoly szakmai tudást és tapasztalatot igényel.
Nem véletlenül hívnak bennünket a lakóházakon kívül cégekhez, intézményekhez is! Tudják, hogy csapatunk olyan képzett szakemberekből áll, akik a duguláselhárítás mellett kiváló munkát végeznek vízvezeték szerelés esetén, csatornatisztításkor, vagy ha arra van szükség, a fűtésszereléssel kapcsolatos feladatokat is magas színvonalon látják el.

A munkánkért garanciát vállalunk!

Korszerű eszközeink segítségével a dugulás okát gyorsan megtaláljuk, a duguláselhárítás rövid idő alatt megtörténik. A munka megkezdése előtt minden esetben részletesen megbeszéljük a Megrendelővel, hogy milyen lehetőségek vannak a dugulás megszüntetésére, mi mennyibe kerül. Csak a döntés után kezdünk el dolgozni. Amennyiben valamilyen alkatrészre van szükség, mi beszerezzük, hiszen tudjuk, hogy mit hol kell, érdemes megvásárolni.
A duguláselhárítás után a helyiséget fertőtlenítjük, megszüntetjük a kellemetlen szagokat. Minden esetben rendet hagyunk magunk után.
Tartsa szemelőtt telefonszámunkat! Ha szüksége van precízen dolgozó, korrekt szakemberekre, hívjon bennünket, jövünk! Ránk mindig számíthat!

Minden budapesti kerület sajátossága itt:

Duguláselhárítás Budapest

***

Dugulási okok; Tippek-trükkök – mit lehet házilag elhárítani:

Sokan keresik:

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük