Duguláselhárítás – gyorsinformáció

mosogató, még dugulásmentesen
Mosogató, még vagy már dugulásmentesen

Egy csokorba összeszedtük mire számíthat, ha megtisztel bennünket, és képzett budapesti duguláselhárító szakembereinkre bízza:

  • mosogató, tusoló, kád, padlóösszefolyó, WC, szennyvízcsatorna eltömődés megszüntetése – amennyiben lehetséges, bontás nélkül,
  • csőtörés, vízbetörés miatti vízszivattyúzás,
  • vízvezetékszerelés,
  • nyomvonal feltérképezés,
  • műszeres csőtörés vizsgálat,
  • csatornakamerázás,
  • teljes körű csatornaépítés, csatornázás (ügyintézés, tervezés, kiépítés, átadás),
  • csőroppantás, csőcsere – talajmegbontás nélkül,
  • csatornamosás.

Duguláselhárítás folyamata nem csak Budapesten

Pest megyében és Budapest összes kerületében vállaljuk rövid határidővel, garanciával, korrekt áron a duguláselhárítást. A budapesti adottságokhoz alkalmazkodva tesszük újra átjárhatóvá a vezetéket, és ha a feladat természete olyan, a munka zárómomentumaként kitakarítunk, fertőtlenítünk.

Elmondjuk, hogyan zajlik a munkamenet, hogy képet kapjon a várható folyamatokról, a költségekről, az esetleg előre nem látható, de potenciális problémákról.

A duguláselhárítást manuális vagy gépi technológiával végezzük. Ha a feltételek adottak, a csatornamosatás WOMA alkalmazásával (magasnyomású csatornatisztítás) is történhet.

Hogy mielőbb megszüntessük a blokkot, kérjük, teremtsen optimális környezetet. Mielőtt megérkeznénk, távolítsa el azokat a tárgyakat, berendezéseket, melyek akadályozhatják a gyors duguláselhárítás munkamenetét. Ha útban vannak, pakolja el az útból a bútorokat, szőnyeget, a mosogató, mosdó alatti tárgyakat.

Ne felejtsen el fotókat készíteni a biztosító számára, és ha módjában áll, előzze meg a további károkat, illetve kezdje meg a kárelhárítást.

Kárelhárítás – társasházi dugulás

Ha tömbházban él, kérje a gondnok, a közös képviselő vagy a házkezelő segítségét a duguláselhárító megérkezése előtt. Ezt a legtöbb esetben azonnal meg kell tenni, hiszen gyakran nem csak egy lakót érint a dugulásból eredő elöntés. Ha pedig csőtörésről van szó, illik a többi lakót is értesíteni a vízhiány okáról, és várható idejéről.

Amint tudunk, érkezünk!

Duguláselhárító rohamkocsi
A cél akár Budapest, akár Pest megye – duguláselhárító rohamkocsival gyorsan érkezünk

Kérjük, várjon türelemmel. A budapesti közlekedés kiszámíthatatlan, így előfordulhat, hogy önhibánkon kívül megcsúszunk időben. Az is megeshet, hogy Pest megye legészakibb szegletéből, Bernecebaráti duguláselhárítás után robogunk önhöz Kocsér településre. Ez a megye legészakibb illetve legdélibb része, és mint olyan, idő kell, míg átverekedjük magunkat. Ha időnk, és a körülmények engedik, mindenképpen tájékoztatjuk a késésről és a várható érkezés időpontjáról.

A kiszállás ára Pest megyében 2000 Ft!

Hívjon bennünket bizalommal akár hétvégén, ünnepnapokon is!
Telefon: +36 20 375 0531

***

Elolvasásra ajánlom még:

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük