A WC titkai: intimbetét, zsebrádió…

Otthoni duguláselhárítás?

Mindig nagyra értékelem azon ügyfeleimet, akik nem riadnak meg saját árnyékuktól és felveszik a “kesztyűt”, hogy megküzdjenek az otthon kialakult dugulással. Mondhatnám felnézek rájuk.
Hasonlattal élve: kimennek a csatatérre ásóval és botokkal felfegyverkezve, dacolva a gépesített hadosztály fenyegetésének.
Ehhez a fajta duguláselhárításhoz bátorság, erő és tartás kell!
Bocsánat! Valami még a felsoroláshoz kívánkozik. Csak félve merem mondani. Gyomor!:)

Házilagos duguláselhárítás: biztos, hogy szórakoztató lesz?

Konklúzió: Amennyiben belevágunk a házilagos duguláselhárítás rendkívül szórakoztató műveletébe, úgy ránk váró nehézségekkel is számolnunk kell.
Nehézségek szinonímái esetünkben: intimbetét, toalettpapír, zsebrádió, miegymás…
Kudarc esetére pedig marad a vigaszunk: legalább harcban estünk el, bátran, férfiasan! A próbálkozásunkban pedig a győzelem esélye is benne foglaltatik.
Ne feledjék!: A duguláselhárítás szép, jó, a duguláselhárítás remek szórakozás!
Jó szórakozást kíván az Önök stratégája: A Világi Duguláselhárítás!
Ajánlom elolvasásra:

5 Replies to “A WC titkai: intimbetét, zsebrádió…”

 1. avatar

  A WC-ben eltűnt rádiók és más apróbb szórakoztató-elektronikai cikkek pótlását az Ön kedves ügyfelei a mi SONY Webáruházunkban megoldhatják.
  Ilyen eseteket hallva – apróbb tárgyak bukkannak elő a WC-ből a duguláselhárítás alkalmával – örülünk, hogy nem közvécé közelében működő bizományi áruház vagyunk 🙂

 2. avatar

  Kedves Látogató!
  Szeretettel meghívom önöket a meglepő tárgyak a lefolyórendszerekben címmel megrendezett kiállításomra. Párizs, London után végre budapesten is megtekinthető Dancs Gyula nagysikerű kiállítása, melyben megtekinthetik a csatornarendszerek belső titkait.
  A kiállításon többek között találkozhatnak egy toalettbe szorult szokol rádióval, valamint egy rég elfeledett alsónadrág is főszereplője a kiállításnak, melyet tulajdonosának ünnepélyes keretek között adunk át 10 flakon duguláselhárító géllel együtt. A kiállítás résztvevői között értékes nyereményeket is kisorsolunk. Főnyeremény egy két főre szóló(5m3) szennyvízszippantás valamint egy delfinmintás toalett ülőke, melyet a pekingi xionling gyár vezérigazgatója nyújt át a szerencsés nyertesnek.

 3. avatar

  A kiállításra szóló meghívót köszönöm! Élek-halok a delfinmintás toalett ülőkékért 🙂
  Viszont pisoár ügyben egy nagyon érdekes blogbejegyzésre hívnám fel a figyelmét.
  http://www.forlong.hu/blog/2009/06/24/az-amszterdami-repter-ferfiveceje-es-barack-obama-tanacsadoja/
  Talán nem véletlen ezek után, ha légy mintás pisoárra hajtok 🙂

 4. avatar

  Nálam van a légy mintás piszoár! Még szerencse, hogy jól ismerem Schipol repterét, így könnyű szerrel hozzájuthattam az Ön által vágyott iparművészeti tárgyhoz. A biztonságiaknak odavakkantottam torokhangon: Goede avond(Jó estét), majd gyakorlott szerelőként 5perc alatt megszereztem a legyes porcelánt. A becsekkoláskor ugyan értetlenkedtek, egy kicsit, mustrálva a pissoárnak látszó tárgyat,de miután elmagyaráztam a beszállítást végző hölgynek, hogy az általam szállított rovar egy igen ritka fajból származik(Musca domestica) és szállítása is csak speciálisan erre a célra kiképzett kerámiában lehetséges, megnyíltak az ajtók. A kiállítás fődíja immáron: 1db huisvlieg(házilégy)fantázianévű fali vizelde 1/2″-os bekötési lehetőséggel.A fődíj szerencsés nyertese opcióként pissoár szifont is vásárolhat a helyszínen. Várjuk szeretettel a kiállításon.
  Megj. Latinul nem beszélő látogatók kedvéért: Musca domestica- házilégy

 5. avatar

  Egyik sebész ismerősön kedvenc mondása: örülj, hogy lyuk van a seggeden. Legközelebb ki fogom egészíteni: és örülj, ha lehúzhatott a termését!