Az intelligens WC – többet tud, mint gondolnánk

Kerti wc
Kerti WC – ez csak szép

A WC nem kultikus tárgy, viszont tagadhatatlanul fontos szerepe van mindennapjainkban. Bár telepítése nem igényel különösebb szaktudást, nagyon el lehet rontani a WC csésze beszerelését. Érdemes duguláselhárító szakember segítségét kérni, így biztosan olyan szanitert vásárolunk, mely nem csak az ízlésünknek, hanem a kívánalmaknak is maximálisan meg fog felelni. Ezzel elejét vehetjük a WC csésze és a padló közötti szivárgásnak, és jóeséllyel megelőzzük a vécé dugulások igencsak gusztustalan és bosszantó, sok nyűggel, kosszal járó következményeit.

Előre is elnézést, figyelmeztetem az olvasót, hogy a nyugalom megzavarására alkalmas tartalom is található cikkemben – főleg férfitársaim körében. Higgyék el, nekem is összeugrottak a … szemeim, amikor olvastam az ominózus cikket.

Van különbség WC és WC között?

Természetesen! Anyag, kifolyás, méret, szín, elhelyezés, öblítés

Bizony, nem mindegy, hogy az ember milyen körülmények közt „trónol” ott, ahova a király is gyalog jár. A régivágású vécékkel sem volt szerintem gond, de azért egy fűthető wc ülőke egy hideg helyiségben… Aztán ott van a nem túl higiénikus, nehezen tisztántartható fa ülőke, mellyel még mostanság is gyakran találkozunk duguláselhárítás közben.

Átlátszó falú WC?

Tokióban 2020-ban adták át azt a nyilvános illemhelyet, melynek üvegfala átlátszó, és akkor, csakis akkor opálosodik el, amikor belülről kulcsra zárják. A dolog nem mindennapiságát csak tetézi, hogy a benn trónoló nem tudhatja, valóban elhomályosult-e az üvegfal… Hát… Ha választanom kellene a régimódi udvari pottyantós (szívalakúra vágott szellőzővel) és az üvegfalú wc csoda között, nem sokat gondolkodnék…

Kígyó a WC-ben?

Érdekes toalett-esetből nincs kevés. Sok sztori ugrik be, amikor egy-egy csapatépítőn nosztalgiázik a társaság. Sosem felejtem el például, amikor nemrégiben a Világi duguláselhárítás Székesfehérvár szép városában dolgozott. Kedves ügyfelünk a konyhai lefolyó tisztítás miatt hívott bennünket. Munka közben rákérdezett, előfordult-e már velünk olyan eset, hogy kígyó okozott dugulást a WC-ben. Jót mosolyogtunk ezen az abszurdumon, de a mosoly hamar lehervadt, ugyanis a házigazda felolvasott egy friss hírt. A hír szerint kígyó harapott meg egy férfit, amikor ráült a vécére.

Az okos telefonok, okoskütyük világában nincsen semmi meglepő abban, amikor teljes körű kényelem jellemzi a mellékhelyiséget. Az innovatív toalett felhelyezi, majd használat után leveszi az ülőkét takaró papírt, fertőtleníti önmagát, antibakteriális filmréteggel van ellátva, automatikusan öblít, vagy éppen jó napot kíván, fűthető, mert hogy ilyen is van.

Duguláselhárítás szolgáltatási területünk nem csak Budapest és környékére korlátozódik. A közelebbi (például Érd, Dunaújváros ), és jóval távolabbi (GyőrSzékesfehérvárTatabánya) városokban, falvakon is a duguláselhárítás adja a kenyeret a kezünkbe, így rengeteg mellékhelyiségben oldottuk meg a lefolyókkal kapcsolatos gondokat. Tapasztalásaink a kert végi buditól kezdve az automata szenzoros okos luxus vécéig mindenre kiterjednek. Legyen szó anyagról, színről, ülőkéről, öblítésről, elhelyezésről, méretről, ésatöbbi, mi mindent láttunk már kívül-belül.

***

A WC-témába vág:

WC dugulások – a karbantartástól a duguláselhárításig

Duguláselhárítás, csőtörés

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük