Dunaújváros

Duguláselhárítás, csatornázás Dunaújvárosban

Látkép a Dunáról Dunaújvárosban
A Duna Dunaújvárosnál

A város Budapesttől 67 km-re, Mezőföld délkeleti szélén, a Duna jobb partján, a Pentelei löszparton terül el. Keleten mintegy 10 km-es szakaszon határolja a Duna, nyugatról pedig szelíd dombvidék övezi. Sztálinváros (1951 előtt Dunapentele) építése az első ötéves terv egyik legnagyobb beruházásaként kezdődött.

Dunaújváros, Vasmű út
Bent Dunaújvárosban

A település 1961-től viseli a Dunaújváros nevet. Az ország egyik legjelentősebb ipari komplexuma a Dunaferr Rt. (régebben Sztálin Vasmű, Dunai Vasmű) valamint a Hamburger Hungária papírgyár is itt található.

Joggal merülhet fel Önben a kérdés, hogy mi, akik leginkább Budapesten és Pest megyében dolgozunk, hogyan keveredtünk ebbe a városba? Hiszen itt is sokan foglalkoznak duguláselhárítással.
A válasz nekünk már egyszerű: szájhagyomány útján. Egyik cég munkatársa, aki azért hívott bennünket (ajánlás alapján), mert dugulást észleltek a női és férfi wc blokkban, szintén ajánlott bennünket az ott dolgozóknak, ismerőseinek. Szívesen osztotta meg tapasztalatait elvégzett munkánkkal kapcsolatban, vagyis:

  • speciális eszközeink segítségével a hiba okát gyorsan megállapítjuk,

  • munkánkért mindenkor garanciát vállalunk,

  • korrekt, megfizethető árakkal dolgozunk,

  • igyekszünk bontás nélkül, gyorsan megoldani a problémát,

  • magunk után rendet hagyunk,

  • a helyiséget minden esetben fertőtlenítjük, szagtalanítjuk, hogy minél előbb – mintha mi sem történt volna – újból használatba vehessék,

  • tanácsokkal látjuk el Megbízóinkat, hogy a dugulással, duguláselhárítással kapcsolatos kellemetlenségeket hogyan előzhetik meg.

Munkában a csőfektetők
Munkagödör, csatornázás, sajtolás

Többször előfordult, ha már ott jártunk, kitisztítottuk a csatornát, víz-és fűtésszerelő kollégáink orvosolták a felmerült problémákat. Nagyobb esőzések után sokszor szivattyúztuk ki a vizet kertekből, pincékből.  Vagyis igaz a “ha engem hív, több szakembert hív” állítás.
Javaslom Ön is tartsa szem előtt telefonszámom +36 20 375 0531, hogy szükség esetén azonnal hívhasson!

***

És persze Dunaújvároson túl például itt is jelen vagyunk:

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük