Tatabánya

DUGULÁSELHÁRÍTÁS TATABÁNYÁN

Tatabánya látképe
Tatabánya egy ködös reggelen

Hogyan kezdtünk el rendszeresen Tatabányán dolgozni? Elmondom a történetünket:
Minden duguláselhárítással foglalkozó szakembernek folyamatosan fejlesztenie kell eszközparkját. Miután nekem is szükségem volt a Világi Duguláselhárításnál egy újabb és korszerűbb eszközre, elkezdtem az interneten böngészni. Tatabányán sikerült olyan lehetőséget találnom, ahol kedvező áron megvásárolhattam azt, amit kerestem. Amikor kocsinkkal – amelynek oldalán hirdetjük tevékenységünket – beálltunk a parkolóba, odajött hozzánk egy fiatal házaspár és arról érdeklődtek, mi lehet az oka, hogy hiába próbálják a mosogató lefolyóját mindenféle vegyszerrel tisztítani, a víz még is nehezen folyik le. Arra kértek bennünket, ha lehetséges menjünk el hozzájuk és nézzük meg, mi lehet az oka a dugulásnak.
Amikor megérkeztünk, láttuk, hogy a családi ház, amelyet nem rég vásároltak, elég régen épült. Műszereinkkel végigpásztáztuk a csőrendszert, és megállapítottuk a mosogatóban keletkezett dugulás okát.

A duguláselhárítás gyorsan megtörtént.

Tatabánya jelképe
Szárnya alá vette a duguláselhárítókat 🙂

Szembesíteni kellett a tulajdonosokat, hogy a vízvezetékek, illetve a szennyvíz elvezető rendszer igen csak felújításra szorulnak. Amíg a korszerűsítés nem történik meg, a kialakult problémával sajnos elég gyakran fognak találkozni. Arra kértek, én is küldjek árajánlatot a felújításra. Néhány hónappal később elkezdhettük a munkát, bennünket választottak – mint kiderült több ajánlat közül – annak ellenére, hogy nem a városban lakunk. Beszélgetéseink során elmondtam, hogy nem csak duguláselhárítással, hanem vízvezeték- és fűtésszereléssel, csatornatisztítással, csatornaépítéssel is foglalkozunk, sőt, ha esetleg a kertben, vagy a pincében áll a víz, szivattyúinkkal is állunk rendelkezésre. Azóta rendszeresen dolgozunk a városban és környékén, mert akiknél jártunk, szívesen ajánlottak bennünket, ugyan is meggyőződhetek arról, hogy

  • speciális, korszerű eszközeink segítségével a hiba okát gyorsan megállapítjuk,
  • munkánkért mindenkor garanciát vállalunk,
  • korrekt, megfizethető árakkal dolgozunk,
  • ha csak nem muszáj, igyekszünk bontás nélkül, gyorsan megoldani a problémát,
  • magunk után rendet hagyunk,
  • a helyiséget minden esetben fertőtlenítjük, szagtalanítjuk, hogy minél előbb – mintha mi sem történt volna – újból használatba vehessék,
  • és tanácsokkal látjuk el Megbízóinkat, hogy a dugulással, duguláselhárítással kapcsolatos kellemetlenségeket hogyan előzhetik meg.

Ha nagy szaktudással, szakmai tapasztalattal rendelkező, több tevékenységet folytató szakembergárdára van szüksége, javaslom Ön is tartsa szem előtt telefonszámom +36 20 375 0531, hogy szükség esetén azonnal hívhasson!

***

Néhány város és község Budapesten túl, ahová hívnak minket, ha dugulás, csőtörés, vízbetörés történik:

 

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük