Székesfehérvár

DUGULÁSELHÁRÍTÁS A KIRÁLYOK VÁROSÁBAN, SZÉKESFEHÉRVÁRON

Székesfehérvár tábla
Székesfehérvár

Székesfehérvár talán a legrégebbi magyar város, történelmi fővárosunk – hajdani királyi székhely, koronázó város. Megyei jogú város a Dunántúlon, a Közép-Dunántúli régió központja.

Gondolom többször hallott, olvasott már arról, mi a teendő, ha nem folyik le a víz a mosogatóban, mosdóban, fürdőkádban, vagy éppen a WC-kagylóba áramlik vissza a víz.
A javaslat szerint ilyenkor be kell vetni a > házi praktikákat, elő kell venni a különböző vegyszereket, a pumpát.
Általában sikerül ezekkel a módszerekkel a dugulást megszüntetnünk, de csak ideiglenesen!
Oka pedig az, hogy a duguláselhárítást csak szakember tudja szakszerűen elvégezni, a problémát tartósan megoldani. Sokszor nem elég csak átmosni, csőgörénnyel „megpiszkálni” a szennyvíz elvezető csöveket, hanem azokat szét kell szedni, újraszerelni, vagy éppen a csatornában kell „rendet tenni”.

Gyökérbenövés

A városban egy családi házhoz hívtak bennünket azzal, hogy többször próbálkoztak házilag megoldani a duguláselhárítást (forró víz, vegyszerek, pumpa, stb.), de nem sikerült tartós eredményt elérni. Kameránk segítségével rögtön megállapítottuk, hogy a csatornával van baj, a dugulást gyökérbenövés okozta.

Ilyen esetekben a problémát bontással tudjuk csak megoldani. (Gyökérbenövésről írtuk és mutattuk korábban: > Csepel, XXI. kerület)
Amikor végeztünk a munkával, megkérdeztük a háziakat, miért bennünket hívtak, kitől kapták meg a telefonszámunkat? A Hölgy elmondta, hogy barátnőjétől hallott rólunk, aki Dunaújvárosban lakik. Arra gondoltak, ha oda elmentünk, akkor talán nekik sem mondunk nemet. Elmondta azt is, hogy amióta honlapunkon olvasott rólunk, illetve amit a barátnője mondott a munkánkról, az mind igaz, vagyis:

  • speciális eszközeink segítségével a hiba okát gyorsan megállapítjuk,
  • munkánkért mindenkor garanciát vállalunk,
  • korrekt, megfizethető árakkal dolgozunk,
  • magunk után rendet hagyunk,
  • tanácsokkal látjuk el Megbízóinkat, hogy a dugulással, duguláselhárítással kapcsolatos kellemetlenségeket hogyan előzhetik meg.
Székesfehérvárra is odaérünk ha dugulás van.
Robog a székesfehérvári helyszínre a duguláselhárító

Győződjön meg személyesen Ön is munkánk szakszerűségéről, precizitásáról, arról, hogy amit hall rólunk, vagy a honlapunkon olvas, az valós tényeken alapul. Hívja a Világi Duguláselhárítást, hogy segíthessünk!

***

S ha már Székesfehérvár nem csak dugulás lehet: mosógép és más háztartási gépek javításához Székesfehérváron és környékén tudunk egy nagyszerű vállalkozást:
Háztartásigép szerelő Székesfehérvár

Mások már hívtak minket Budapestről és innen is, mert duguláselhárítóra, vízszivattyúzóra volt szükség:

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük