Kiskunlacháza

DUGULÁSELHÁRÍTÁS KISKUNLACHÁZÁN

 

Kiskunlacháza nagyközség Pest megyében, a Ráckevei kistérségben fekszik.
A valamikori két önálló falu, Kiskunlacháza (Lacháza) és Pereg összeépüléséből, majd hivatalos egyesítéséből (1950) alakult ki, és ma már a környék legnagyobb településének számít. Népessége közel 10.000 fő.

Nem csak Budapesten, hanem Pest megyében is igénybe veszik szolgáltatásainkat.

Leggyakrabban duguláselhárítás miatt hívnak bennünket az Önök községébe, de akkor is a mi telefonszámunkat tárcsázzák, ha csatornát kell építeni, vagy tisztítani, ha a pincében, vagy a kertben áll a víz, és szivattyúzásra van szükség. Vízvezeték- és fűtésszerelő kollegáink is sokszor dolgoznak a településen.

Az itt élők bizalmát azzal nyertük el, hogy precízen, korrekt, versenyképes árakkal dolgozunk, a megbeszélt időpontban mindig pontosan megjelenünk. Nem bontunk feleslegesen, hiszen korszerű eszközeink segítségével meg tudjuk állapítani a dugulás helyét és okát.
Műszereink pontosan megmutatják, hogy a szennyvíz csatorna mitől, miért dugult el. Elég gyakran találkozunk olyan esetekkel, amikor a dugulást rendszer-, vagy szerelési hiba okozza. Ilyenkor, a végleges duguláselhárítás érdekében, a csatorna sérült elemeit ki kell cserélni, hibás összeszerelés esetén újraszerelni.

Munkánkért minden esetben garanciát vállalunk!
Fontosnak tartjuk, hogy Megbízóink tisztában legyenek azzal, mi is fog történni a lakásában, irodájában, ezért részletesen elmondjuk a duguláselhárítás folyamatát. Nagy gondot fordítunk arra, hogy a munka befejeztével a helyiséget tisztán hagyjuk magunk után. Gondoskodunk arról is, hogy a fertőtlenítést, szagtalanítást ne a Megrendelőnek kelljen elvégezni.
Javasoljuk, tartsa szem előtt elérhetőségünket, hiszen soha nem lehet tudni, mikor lesz szüksége Önnek, szomszédjának, vagy ismerősének gyors segítségre! Ha bennünket hív, számíthat szakszerű munkánkra!

***

Néhány példa, hová hívnak minket Budapesten kívül, ha duguláselhárítás, csatornatisztítás, vízszivattyúzás szükséges:

 

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük