Duguláselhárítás a VII. kerületben

Budapest VII. kerület

Várjuk hívását, ha dugulást tapasztal, hiszen a főváros VII. kerületében is dolgozunk! Ha bugyborékol a csap, és kellemetlen szag árad a helységben, érdemes elejét venni a komolyabb dugulásnak. Használhat lefolyótisztítót, de mi ezt kevésbé javasoljuk. Márcsak azért is, mert amellett hogy károsítja a környezetet, végleges megoldást kevésbé hoz.
Ha szeretne mégis maga tenni a duguláselhárítás érdekében, tudunk tippeket, tanácsokat adni a környezetkárosító vegyszerek helyett: mint pl. ecet és sütőpor keveréke, kávézacc vagy akár kóla. Minden esetben jó forró vízzel öblítse le a lefolyót.

Ha komolyabb a dugulás vagy hosszabb ideje fennáll, inkább hívjon szakembert, aki hozzáértésével megfelelő módon és körültekintéssel megteszi a szükséges tennivalókat.
Cégünk komplett szolgáltatást nyújt. A szakmai sokoldalúság mellett versenyképes árakon, tisztességesen dolgozunk. Velünk gyorsan, korrekt árakon kap szakszerű segítséget akár otthonában, akár irodájában veszélyezteti a dugulás.

Gyakran előfordult már, hogy elkeseredett ügyfelek hívtak, akiknél korábban már járt duguláselhárító szolgálat. Büszkék vagyunk arra, hogy ilyen esetekben is végleges, megbízható megoldást vagyunk képesek nyújtani. Tudjuk hogy ilyenkor szívesen ajánlanak, ez erősíti hírnevünket a piacon. Folyamatosan képezzük magunkat, hogy megtartsuk ezt a pozíciónkat.

A szakmai tudás mellett fontos számunkra a munka emberi oldala is. A helyszíni szemlét követően tisztázzuk, hogy miben látjuk a probléma okát, ismertetjük, hogy mit fogunk csinálni annak elhárítása érdekében. Fontosnak tartjuk, hogy Ön lássa mi fog történni lakásában, irodájában.

Van, hogy pár perc alatt elhárítható a dugulás, de sajnos olyan is előfordul, hogy berendezés vagy alkatrész cserére is szükséges. Mi erre is fel vagyunk készülve. Gyakran használt alkatrészeket tartunk magunknál, ha kell beszerezzük azt a berendezést, aminek a cseréje indokolttá vált.

Számíthat ránk vízvezetékszerelési és fűtésszerelési munkákban is, továbbá csatornázás területen is szakértők vagyunk. Vízszivattyúzás, vízszivárgás esetén is fordulhat hozzánk. Tartsa számon elérhetőségünket, sosem tudhatja mikor jöhet jól akár Önnek, akár szomszédjának vagy ismerősének!

Hívjon minket bizalommal!

Minden budapesti kerület sajátossága itt:

Duguláselhárítás Budapest