Ha dugulás van a IX. kerületben

Budapest, IX. kerület

Szívesen hívnak minket duguláselhárítás esetén a IX. kerületben, mert magas szolgáltatási színvonalat képviselünk munkánkkal.
Mit jelent ez?
Garanciát vállalunk, arra hogy munkánkat a lehető legnagyobb szakértelemmel végezzük, úgy hogy mindeközben ügyelünk az Ön lakásának berendezéseire és tisztaságára.
Hogy dolgozunk?
A helyszíni szemle alapján duguláselhárító szakembereink mindig egyeztetik Önnel, hogy miben látják a probléma okát, és milyen megoldást javasolnak. Amennyiben bármilyen hibát észlelnek a rendszerben, berendezésekben, arra felhívják a figyelmét. Felkészülten érkeznek Önhöz, például az összes fellelhető szerelvényhez tartanak maguknál tömítést. Ha szükség van gépészeti elemre, annak cseréjére, akkor beszerzik, ha megkívánja a szerelési munkálat.

Kisebb kiegészítő szerelést is biztosítunk, ha kell. Egyszóval széleskörű szakmai felkészültséggel tudjuk támogatni duguláselhárításban és e mellett csatornatisztítás, vízszivattyúzás terén is.

Tartsa számon telefonszámunkat, és hívjon, ha a fenti területeken szüksége van megbízható segítségre! +36 20 375 0531

Szívesen ellátjuk tanácsokkal is, amivel elkerülhetővé válik a dugulás előfordulása. Működésünk évei alatt sokféle problémával találkoztunk, ezeket a tapasztalatokat, kipróbált praktikákat örömmel megosztjuk.
Ilyen például, ha kluttyog a lefolyó és nehezen folyik le a víz, érdemes ecetet beleönteni, akár még szódabikarbónával keverve, és nagy adag forró vízzel leönteni. Persze ha ennél komolyabb a dugulás, Önnek is kényelmesebb és nagyobb megoldáshoz vezet, ha az otthoni trükkök helyett inkább szakemberre bízza a megoldást.
Biztosítjuk, hogy nagy gonddal fogjuk otthonában végezni a duguláselhárítást és körültekintően, úgy vigyázunk minden berendezésére, bútorára, mint a sajátunkra. Ügyelünk arra, hogy tisztán hagyjuk a lakást, hogy Ön rögtön újra használatba vehesse a konyhát, a fürdőszobát, úgy hogy sokáig ne kelljen hasonló problémával szembetalálnia magát.

Hívjon bennünket bizalommal!

Minden budapesti kerület sajátossága itt:

Duguláselhárítás Budapest