Budapest II. kerület: ha dugulás van

Budapest II. kerület:

Budapest 2. kerület térképeTeljes népesség: 88.477 fő
Népsűrűség: 2463 fő/km2
Irányítószám: 1021-1029
Budapest 2. kerülete a 3., 13., 5., 1., illetve 12. kerülettel szomszédos, melyhez az alábbi részek tartoznak:
Szépilona, Táborhegy, Adyliget, Budaliget, Budakeszierdő, Erzsébetliget, Csatárka, Erzsébettelek, Felhévíz, Gercse, Hársakalja, Hárshegy, Hűvösvölgy, Kővár, Kurucles, Lipótmező, Máriaremete, Nyék, Országút, Pálvölgy, Pasarét, Pesthidegkút-Ófalu, Petneházyrét, Remetekertváros, Rézmál, Rózsadomb, Szemlőhegy, Széphalom, Szépvölgy, Törökvész, Újlak, Vérhalom, Zöldmál.

Duguláselhárítás:

Ha megérkeztem Önhöz, azaz Budapest 2. kerületbe az alábbiakra számíthat:
– megkeresem a dugulás kialakulásának okát és amennyiben gépészetileg lehetséges, azonnal meg is szüntetem azt;
– a munkavégzés helyszínén egyeztetek az ügyféllel és árajánlatot adok, ha a honlapomon feltüntetett duguláselhárítási díjon felül bármilyen anyag, berendezés, eszköz vásárlása is szükséges (gyakran kérnek meg “ha már ott vagyok” – elvén, hogy szereljem meg a shell szelepet vagy csináljak meg más vízvezeték szerelői, illetve fűtésszerelői munkát is);
– a bajbajutott ügyfél szavára megvásárolom a szükséges berendezést stb.;
– kívánságra fényképes dugulás elhárítási, csatornázási, szerelési munkavégzés követést biztosítok, amely jelentősen megkönnyíti a biztosítóval folytatott konzultációt;
– nagyobb mértékű, más szakemberek közrejátszását is igénylő munkák esetén megbízható és hozzáértő szakembereket ajánlok.

Budapest 2. kerületében az ilyen típusú dugulások jellemzőek:
WC dugulás esetén sajnos a strang vezetékben jelentkezik a dugulás, melynél a tisztítónyílás hiánya a óvatos felszedésével jár a legtöbb esetben. Sajnos csak akkor lehet megkezdeni a duguláselhárítást, ha a cső szabadon kézzel elérhető.
Konyhai dugulás esetén a szifon elzsírosodása okozza a problémát, azonban sűrűn megtörténik az is, hogy a lefolyó dugul el a szennyeződések hatására.
Fürdőszobai dugulás esetén a lefolyóba jutó haj és szőrszálak pillanatok alatt hatalmas dugulást tudnak eredményezni.
A szinte minden dugulás esetén több mint elég a csőgörény használata, azonban bizonyos munkakörülmények szükségessé tehetik a magasnyomású tisztítóberendezés használatát.

Minden budapesti kerület elérhetősége itt:

Duguláselhárítás Budapest

***

A II. kerület jellemzőiről korábban ebben a bejegyzésben esett szó:
Duguláselhárítás: a 2., 3., és XII. kerület